شناسنامه آثار موزه‌اي صنايع‌دستي کامل نيست

به گزارش ميراث آريا(chtn)، تهمينه دانيالي سرپرست معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در بازديد از ابنيه‌هاي تاريخي مازندران بيان داشت: مسجد فرح‌آباد ساري در مجاورت درياي خزر واقع شده که براي بازسازي اين ابنيه تاريخي بايد سرمايه‌گذاري کلان صورت گيرد.
سرپرست معاونت هنرهاي دستي و صنايع‌دستي کشورمان تصريح کرد: وجود مسجد 400 ساله دوران صفوي و کاخ جهان‌نما در سواحل درياي خزر نشان از تمرکز 50 هزار نفري در گذشته بوده است که هم اکنون نياز است مورخان و پژهشگران در ساماندهي اين آثار گران بهاء اقدام کنند.
وي در بازديد از نمايشگاه مازندران‌شناسي که به مناسبت روز مازندران در جويبار راه‌اندازي شد، گفت:صنايع‌دستي براي جوان امروزي بايد کاربردي شود.
دانيالي يادآورشد: حوزه کارگاهي و نمايشگاهي بايد در بخش صنايع‌دستي ماندگار باشد.
سرپرست اين معاونت خاطرنشان کرد: کتاب‌هاي تخصصي ويژه مازندران در نمايشگاه‌ها و کتاب فروشي‌ها قابل دسترس است و بايد براي ماندگاري سنت‌ها براي نسل آينده کتاب‌هايي مختص سنين جيم منتشر شود.
وي نگريستن به حوزه فرهنگي گردشگري را مهم دانست و افزود: سفر سوم هيأ‌ت دولت به استان‌ها در زمينه فرهنگي معطوف مي‌شود.
دانيالي در بازديد از موزه مردم شناسي شهر ساري بيان داشت: موزه‌هايي که در اماکن قديمي ايجاد مي‌شوند، مورد توجه بازديد‌کنندگان قرار مي‌گيرد و در مازندران به دليل توريستي بودن وجود موزه‌ها سبب احياي صنايع‌دستي منطقه مي‌شود.
وي با اشاره به اينکه صنايع‌دستي برخي از مناطق مازندران به دليل نبودن اقبال عمومي با رکود مواجه شده است، تصريح کرد: با راه‌اندازي شهرک صنايع دستي در استان جاجيم بافي منطقه آلاشت سواد کوه احيا مي‌شود و اين صنعت مي‌تواند در منطقه سودآور باشد.
اين مقام مسئول بيشترين بازديدکنندگان از موزه‌ها را افراد دانشجو و پژوهشگر دانست و اظهار داشت: تخصصي برخورد کردن با بازديد کنندگان سبب مي‌شود نيازهاي اطلاعاتي به درستي القاء شود.
وي افزود: به دليل پراکندگي جغرافيايي شناسنامه‌دار بودن اشياي قديمي صنايع‌دستي در موزه‌ها سبب مي‌شود ابهاماتي براي بازديد‌کنندگان به وجود نيايد.


انتهای پیام/

کد خبر 1388081818